Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@22:47:05 GMT

۱۶ سال حبس برای سوزاندن پرچم همجنس بازها!

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۵۸۳۲

۱۶ سال حبس برای سوزاندن پرچم همجنس بازها!

تعریف ماموریت دفاع از آزادی بیان برای غرب از سوی کشورهای مدعی، ابزاری موثر برای اسلام ستیزی است که در سال های اخیر استفاده از آن تشدید شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آزادی بیان»، عبارتی که در هفته‌های اخیر به کرات در توجیه اقدامات اسلام هراسانه و اسلام ستیزانه غرب و به ویژه فرانسه شنیده می‌شود، ایده‌ای موهوم در این گستره جغرافیایی و فلسفی است که به عنوان ابزاری برای به سکوت واداشتن «دیگری»، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار تصویری موهن از پیامبر اسلام در نشریه هتاک «شارلی ابدو» برای دومین بار پس از سال ۲۰۱۵، فرانسه و دیگر کشور‌های غربی از این اقدام به عنوان نمایشی آشکار از آزادی بیان در کشور‌های غربی یاد و حمایت کردند. «امانوئل مکرون»، رییس جمهور فرانسه، در واکنش به ماجرای مذکور، به رغم وجود مفاد قانونی مبنی بر غیرقانونی بودن نفرت پراکنی و در نظر گرفتن مجازات برای تحریک یا چشم پوشی از تروریسم در فرانسه، ضمن اجتناب از محکومیت اقدام نشریه شارلی ابدو، مدعی آزادی بیان و حتی حق کفرگویی در این کشور شد.   این اظهارنظر در ادامه با حمایت شماری دیگر از کشور‌های غربی دنبال شد. اما آن چه که در میان این ادعا‌های پر طمطراق، به صورت عمد مورد غفلت واقع شد، محکومیت توهین به اعتقادات ادیان و اقوام براساس اسناد بین المللی است؛ اسنادی که غرب همواره با تاکید بر تصویب آن تلاش دارد تا چهره‌ای پیشگام در رعایت حقوق به ویژه حقوق بشر از خود ارائه کند.   اقدام جدید شبکه اجتماعی «اینستاگرام» در مسدود کردن صفحه فرانسوی زبان مقام معظم رهبری در این رسانه را می‌توان مصداق بارزی از یک بام و دو هوای آزادی بیان به سبک غربی دانست. علت این اقدام اینستاگرام، انتشار پستی در صفحه مذکور با درخواست از جوانان فرانسوی مبنی بر پرسش از مکرون در مورد آزادی بیان بود.   یکی از موارد مهم ناقض ادعا‌های فریبنده غرب در مورد آزادی بیان را می‌توان در ماجرای محکومیت یک مرد آمریکایی اهل ایالت «آیوا» دید که به دلیل آتش زدن پرچم همجنسگرایان به ۱۶ سال زندان محکوم شد. طنز ماجرا این جاست که توجیه دادگاه در صدور این حکم، نفرت پراکنی و عدم پیروی از آزادی بیان بود!     البته این مورد تنها اقدام غرب براساس استاندارد‌های دوگانه در مورد آزادی بیان نیست. یکی از شناخته شده‌ترین نمونه‌های اخیر در این زمینه، حمله سازماندهی شده و خشونت بار پلیس فرانسه به خبرنگاران، عکاسان و روزنامه نگارانی است که اخبار و تحولات مربوط به اعتراض‌های ضد دولتی این کشور موسوم به «جلیقه زردها» را پوشش می‌دادند.   از این دست تناقض گویی‌ها در غرب به کرات پیدا می‌شود؛ برخورد به اصطلاح مدافعان آزادی بیان با «جولیان آسانژ»، بنیانگذار سایت افشاگر «ویکی لیکس»، برکناری کاریکاتوریست شارلی ابدو به دلیل انتشار مطلبی طنزگونه در مورد پسر «نیکولا سارکوزی»، نخست وزیر وقت فرانسه در سال ۲۰۰۹، انفعال و سکوت در برابر جنایت «سربرنیتسا»، مسدود کردن شبکه های اجتماعی خبرگزاری های ایرانی و ... تنها گوشه‌ای از رویکرد دوگانه غرب در مورد آزادی بیان است.   سوالی که با مشاهده این نمونه برخورد‌ها با نقض به اصطلاح آزادی بیان مطرح می‌شود، این است که چرا کشور‌های غربی در چارچوب ماموریت ادعایی خود در حفاظت از آزادی بیان، تاکنون کسی را به جرم توهین به پیامبر گرانقدر اسلام، آتش زدن قرآن، هتک حرمت مساجد و قتل و آزار مسلمانان دستگیر نکرده و به دادگاه نکشانده اند؟   انتهای پیام/   منبع: میزان     

منبع: دانا

کلیدواژه: مورد آزادی کشور های غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۵۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضایی فر در نشست هماهنگی عملیاتی کردن پذیرش اساتید و دانشجویان آزادی خواه حامی فلسطین گفت: سازمان امور دانشجویان طبق روال گذشته این دانشجویان را که متقاضی تحصیل در ایران هستند می‌تواند بورسیه کند و پشتیبانی‌های لازم مانند امور کنسولی و رفاهی از آنان مانند سایر دانشجویان انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: این اقدام وزارت علوم در راستای حمایت از آزادی و صلح در مقابله با ظلم و ستم بوده و یک اقدام در پشتیبانی از آزادی‌های مرسوم دانشگاهی است.

رضایی‌فر افزود: این پیشنهاد ایران مبتنی بر تجربه موجود در ایران در پذیرش و تحصیل دانشجویان بین المللی از ۹۴ کشور جهان صورت گرفته است و دانشگاه‌های ما در کیفیت بالایی از علم و فناوری بر اساس شاخص‌های رتبه بندی جهانی هستند.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم گفت: این شکل از مقابله با دانشجویان در کشور‌های آمریکایی و اروپایی برای اولین بار در تاریخ این کشور‌های مدعی آزادی بیان صورت می‌گیرد.

رضایی فر گفت: اگر چه دولت‌های غربی و امریکا می‌کوشند با تاکید بر فرا روایت‌های جعلی تاریخی و ضد یهودی خواندن تظاهرات دانشجویی از اعتبار آن بکاهند و افکار عمومی را منحرف کنند، ولی تاریخ نشان داده است اینگونه برچسب زدن‌ها خیلی زود رنگ می‌بازد و اصالت و حقیقت راه خود را به نیکی طی خواهد کرد.

گفتتی است؛ در نشست هماهنگی حمایت از دانشجویان حامی مردم غزه، روسای دانشگاه‌های برتر کشور و مدیرکل دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان حضور داشتند و ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خصوصا در فجایع غزه و نیز اقدامات تروریستی این رژیم و همچنین محکومیت برخورد با اساتید و دانشجویان در محیط دانشگاهی، و با حمایت از اقدامات مقابله جویانه و بازدارنده در برابر این رژیم کودک کش، تصمیماتی در نحوه پذیرش و همکاری با دانشجویان و اساتید آزادی خواه اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • چین و فرانسه تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شدند
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • رادان: هر نوع حجابی برای دشمن یک پرچم ایران شده
  • هر نوع حجابی برای دشمن یک پرچم ایران شده است
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند